Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

~Tur til Åkersætra for AK-små~
 Sesongens første AK-tur var planlagt lenge og endelig, etter mye venting var dagen her. Bil etter bil kom kjørende inn til Skattlund. Alle barna stod klare med soveposen under armen og bagen på skulderen for her var det ingen tid å miste! Denne litt kalde høstdagen bar turen oppover til Åkersætra og etter en time i bil var vi ved målet.
 Etter å ha stasjonert sakene i hver enkelt hytte, fortsatte dagen med en hjemmelaget natursti. Her var det om å gjøre å samle inn mest poeng og svare riktig på oppgavene. Barna var veldig engasjert og løp nesten fortere enn de rakk å si svaret.
 Dagens første aktivitet gikk fort og mange sultne barn samlet seg i hoved hytta for lunsj og informasjon om neste aktivitet. De fikk beskjed om at et levende troll gjemte seg i den mørke skogen og oppgaven var enkel. Å finne trollet! Barna klarte ikke vente med å starte jakta og kappet om å være først ut i skogen. Mye leting måtte til, men etter en stund var det gruppe 2 som fant trollet.
 Siste punkt på lista denne dagen var fakkeltur. Når mørket hadde tatt over for dagen, tente vi opp faklene og et stort tog av lys gikk inn i den svære skogen under måneskinnet.
En helt fantastisk dag ble avsluttet med god mat og en historie som skulle forsikre alle om at englene passet på oss overalt. Dermed kunne alle barna trygt gå til hver sin hytte og sove godt gjennom hele natten.
 Søndagen gikk med til å pakke saker og å rydde hyttene. Men selvfølgelig, et par timer med politi og røver er alltid på planen! Så vente 21 fornøyde barn snuta hjemover, litt slitne etter en helg med mye moro.